Trulia, с AYTM, анкетираните 500 американците през май, 2014 да отговори на тези въпроси. Отговорите са както мъдро и отваряне на очите. Даване на кола само за да спестят пари за първоначалната вноска е силно непопулярен избор, разбираемо и така. Огромен 42.2 % от анкетираните смятат, че отказваш техните смартфони е също не си струва спестяване на пари за къща. Проучването показва също, разликите в начина жертви се възприемат в краткосрочен план срещу дългосрочен план. 13 % процента от анкетираните ще по-скоро не освен за авансово плащане от откажат от ваканциите 19,6 % не искат да откажат кабел 6,4 % държи latte сутрин по-близо до сърцата си от възможността да втвърди дома покупка.

Човек с “назаем” колата получава в развалина, бяга от полицията | Gainesville.com

Човек с “назаем” колата получава в развалина, бяга от полицията от Кристофър Болдуин Gainesville.com http://diooda.com/contoh-surat-pengunduran-diri/ 12 юли 2014 г. 7:51 PM

Гейнсвил, мъж, чийто лиценз е бил спрян е арестуван в четвъртък след като не успя да се върне на автомобил той е привлечени, според Гейнсвил полицейски отдел.

След бягат в заемни превозното средство, когато полицията го забелязва, той разбил превозното средство и избяга от сцената и чрез PetSmart, страдащи наранявания в този процес.

Къртис D. Gause, 28, от 605 СЗ Св. Четвърто, назаем колата на Андрю х. Treweek на 4 юли с обещанието, че тя ще се върне в рамките на час, според GPD доклад.

След два дни са минали с Gause не успява да си върне колата, Treweek съобщи автомобил откраднат, се казва в доклада.

Офицер на GPD забелязан коли, пътувам на Арчър път близо до Plaza Бътлър и се опитали да се изравнят с превозното средство. Gause след това ускорява преди трясък на колата.

Месо бъркотия на мол път оставя вонящ автомобили в северната част на щата Ню Йорк град | Фокс Нюз

Министерството на транспорта състоянието изчистен, месото, но водачът James Teele и другите шофьори все още са справяне с последиците петък. Teele, каза той веднага Взех си SUV на автомивка след шофиране чрез бъркотия път Начало четвъртък, “но е твърде късно.” Той каза след звезда: “ми превозно средство все още мирише мамят най-търсените Pc Ps2 Terbaru 2014 гниене месо” и мухи се роят около него. Той каза, той вярва, материала в нарушение е пилешка мазнина. Местни автомивки са били заети с шофьорите се опитва да заличи миризмата на месо.

КОЛА ВОЙНИ! Chrysler се превръща до Хийт с Чалънджър SRT Hellcat – първата РЕАЛНА 10 втори четвърт миля дневна водача! -AutoSpies авто новини

Етикет връзки: #Hellcat, #Chysler, #Mopar, #CARWARS, #SRT СПОДЕЛЯТЕ тази статия невероятно изпълнение от дневна водача отдаване под наем? Ако никога не мислех, вие ще видите деня, в който 10 втори четвърт миля е възможно http://diooda.com/resep-kue-kering/ на помпата гуми газ и улица ще се случи, тогава ще бъде наред. Следват чрез един бърз тичам през от Chryslers SRT дивизия, обхващащи Hellcat захранва SRT Чалънджър. След това вижте, той се управлява чрез крачки от Ричард Роулингс и Денис Колинс газ маймуна гараж слава.